Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie - Haarwerk Specialist

De Geschillencommissie

Alopecia Vereniging

Borstkankervereniging Nederland

Ancha Haarwerken & Kapsalon Will Steenbakkers

Over Ancha

Mijn naam is Will steenbakkers en ben gediplomeerd (sinds 1982) dames- en herenkapster. De opleiding heb ik gevolg in Eindhoven bij de IMKO. Door het blijven bijscholen en het volgen van cursussen heb ik de nodige ervaring opgedaan van behouden kapsels tot moderne haarwerken. Mijn ervaringen strekken zich uit van ambulant haarbehandelingen bij mensen thuis en van salonwerken tot podiumwerken. Na in verschillende gerenommeerde bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 1996 voor mijzelf begonnen.

Op mijn vakgebied ben ik van alle markten thuis, zoals:

  • Knippen & stijlen, in wat voor vorm dan ook
  • Vlechtwerken
  • Kleuren & ontkleuren
  • Omvormingen van het haar
  • Bruidskapsels
  • Pruiken & maat haarwerken
  • Leveringen uit voorraad mogelijk

Door mijn passie, liefde en plezier voor het vak wil ik samen met u komen tot het gewenste resultaat. Het maakt daarbij niet uit of het knippen, vormgeven of stylen betreft, of al datgene u wenst op het gebied van haarwerken.

Door de jaren heen ben ik met veel mensen in aanraking gekomen, die op een of andere wijze hun haar geheel of gedeeltelijk hebben verloren. Door mijn aanbod, hulp en adviezen hoefden ze niet meer haarloos door het leven te gaan. Het gaf me veel voldoening dat ze er weer schitterend en stralend uit zagen en daardoor ook weer hun zelfvertrouwen terug kregen. Will Steenbakkers

Alles gaat op afspraak, zowel in de kapsalon als wel bij u thuis, verzorgings- of ziekenhuis. Wat betreft haarwerken willen wij u graag discreet te woord staan evenals discretie wordt betracht bij de benodige behandelingen.